Skip to main content
 

Sydsvensk Bevattning
Bevattning och grönytor sedan 1981

Om oss

Sedan starten 1981 har vi installerat bevattning på mängder av golfbanor, fotbollsplaner, ridanläggningar, parker och trädgårdar, både i Sverige och i Danmark.

Vårt mål är att underlätta er vardag så att ni kan ägna er åt det som är roligt i livet. Vi erbjuder professionella råd och produkter inom bevattning. Med vår gedigna erfarenhet kan vi tillsammans skapa en väl fungerande bevattningsyta.

Vi tar gärna hand om hela projektet, men säljer även produkter, installerar, dimensionerar och erbjuder service för anläggningar av alla storlekar. Från små trädgårdar till golfbanor och energiskogsanläggningar. Inom bevattningen är vi återförsäljare för Rain Bird - bevattningsprodukter av högsta kvalitet.

Vårt huvudlager och verkstad är beläget utmed väg 23 i Snogeröd, cirka 1 mil söder om Höör. Här finns allt ni kan tänka er inom bevattning. Vi har även personal i Göteborg och i Stockholm och delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Välkommen att besöka oss eller ta kontakt på annat sätt!

Värdegrund

Hur vi använder våra resurser idag kommer att påverka miljön i generationer framåt.

För att minska användningen av våra resurser kan vi exempelvis vattna på natten i stället för mitt på dagen. Genom att ta jordprover och analyser kan vi tillsätta näringsämnen som gräsytan verkligen behöver, i stället för gödning som inte tas upp av växtligheten utan spolas ut i våra vattendrag.

För att kunna erbjuda effektiva lösningar använder vi den senaste tekniken.

Att använda teknik från marknadsledande företag är en självklarhet. Utöver automatisk styrning kan det exempelvis vara fuktsensorer som känner av när det faktiskt behövs vattnas, eller flödesmätare som varnar när vatten läcker igenom någonstans i systemet.

När någon tänker på Sydsvensk Bevattning vill vi bli förknippade med en känsla av kvalité.

Därför kommer vi aldrig att göra avkall på kvalitén för att kunna erbjuda en billigare produkt. När vi går in i nya partnerskap, köper in maskiner, material eller utrustning kommer vi alltid att välja marknadsledande aktörer. Som kund kan ni därför alltid känna er säker på att få det bästa som marknaden har att erbjuda.

Det är viktigt att våra kunder känner att vi finns tillgängliga vid behov och kan lösa problem.

Genom tydliga rutiner för hantering av förfrågningar, nya projekt, service och akuta utryckningar försöker vi att hantera våra resurser på ett så effektivt sätt som möjligt. Allt för att skapa trygga relationer med våra kunder. Våra medarbetare har olika bakgrund och erfarenhet vilket vi ser som en styrka i att kunna leverera helhetslösningar. 

Partners

Kontakt

Hör gärna av er genom vårt kontaktformulär eller på e-post/telefon: